Αναρτήθηκε από: Ωκεανός.... | Σεπτεμβρίου 27, 2008

Τι κοινό έχει… ένα αμάξι,ένας τρελός,ένας οδηγός και μια γιαγια;;

Ύστερα από αρκετή προσπάθεια ανεύρεσης τίτλου… και «ανάρρωσης» από τουλάχιστον μισάωρου γέλιου.. παραθέτω την ιστορία βάση εξιστόρισης και γνώσης του τι είχε προηγηθεί..

Ας… το πάρω απ’ την αρχή το πράγμα.. Ανακοίνωση πριν χμ… μισό! Ναι, προ 12 ημερών .. από τον θείο ότι κάνει ανακαίνηση στο λουτρό του. Μάλιστα, όπως ήταν φυσικό μου ζητήθηκε να βοηθήσω (σε γνώση, ιδέες και υπόδειξη καταστήματος για αγορά)  και παράλληλα.. γνωρίζω και τον πλακά που ήταν στο σαλόνι……

Όλα καλα μέχρι εδώ…. αν και… του το ‘πα από τότε..

Πότε είπες θα τελειώσει το μπάνιο;;;;

Το πολύ Τρίτη- Τετάρτη, είπε..

Καλάααααα.. Βάλε Παρασκευή.. και βλέπουμε…

Αποκλείεται!!! (εύλογη η αντίδραση μιας και κατοικούν ταυτόχρονα..)

Οκ.. εδώ θα ‘μαστε..

Δεν ήθελα να τον απογοητεύσω.. μα το είχα δει το έργο..  Μα μην το κουράζω άλλο.. Λοιπόν, ήρθε η Τρίτη.. η Τετάρτη.. ακόμα να τελειώσει.. Όπως ήταν λογικό.. είχε αρχίσει να… φορτώνει γκάζια… Πέμπτη απόγευμα.. και.. μόλις έχω φτάσει να δω πώς.. πάει το πράγμα.. Μπαίνω και… πρώτη ερώτηση..

Καλησπέρα Λ….. πώς πάει;;;

Αργύρη;;; Ξέρεις να χτίζεις μπανιέρα;;;

Ούπς… Κακώς ρώτησα.. Κοιτάω πίσω.. Ο πλακάς ήταν ακόμα εκεί.. Παίρνω στροφές….

Φυσικά.. αλλά γιατί;;;

Τι γιατί;; Πάλι να φύγει θέλει.. Δεν πάει άλλο.. Φτάσαμε Πέμπτη..

Εκείνη την ώρα πετάγεται  ο πλακάς και πάνε έξω να… τα πούνε.. Έρχονται  μετά από λίγη ώρα. Κι άλλη… ερώτηση…(τελικά κακώς ήρθα.. σκέφτομαι)

Πού θα βρω υλικά για χτίσιμο τέτοια ώρα;;;

Κοίτα, έχει ..εκεί και ..εκεί.. τελικά δεν τη γλύτωσα, εεε;;; (ψάρευα..)

Όχι θα τη χτίσω εγώ.. (πετάχτηκε ο πλακάς..)

Φεύγει, μα μετά που έφυγε συνειδητοποίησα ότι ξέχασα να τον προειδοποιήσω για… τη γιαγιά.. στη δεύτερη επιλογή..

Πέρασε το μισάωρο οπότε και τον βλέπω να επιστρέφει αλαφιασμένος και να ψελίζει κάτι… «γαλλικά..». Ψιλιασμένος ήδη.. τον ρωτάω.. Μα… δεν είχα ιδέα ότι θα ‘χε τόσοοο σόου το θέμα που μέχρι και οι γείτονες που το παρακολουθούσαν να ‘χουν..»πεθάνει» απ’ τα γέλια και να τους βρίζει κι αυτούς και να λέει.. οι άτιμοι ήξεραν και δεν είπαν τίποτα, γι’ αυτό καθόντουσαν έξω στα μπαλκόνια..

Τί έγινε;;; Γιατί άργησες τόσο;;;

Άσε με με την κωλόγρια, άσε με και έγινα και ρεζίλι.. γελούσαν όλοι απ’ τα μπαλκόνια..

Ρε τι έγινε;; Τι έπαθες;;;

Τι να πάθω;; Φτάνω στο δεύτερο μαγαζί που μου ‘πες.. Βλέπω κάτι κώνους, ξέρεις πλαστικούς.. Εεε παραμερίζω έναν.. παρκάρω ωραία και καλά.. βλέπω έναν που καθόταν μέσα αν και… δε μου γέμιζε πολύ το μάτι. Του λέω…

-Φίλε, θέλω να φορτώσουμε κάτι υλικά.. μου απαντάει..

-Φόρτωσέ τα μόνος σου.. λέω…

-Καλά..

Τέτοια ώρα μη θέλω και πολλά (για την ιστορία.. φορούσε υφασμάτινο παντελόνι και πουκάμισο..). Ενώ φορτώνω μου κάνει περιέργεια που δεν ερχόταν καν να ελέγξει τί φορτώνω..και μάλιστα είχε φύγει και είχε πάει και είχε κάτσει δίπλα και σιγοτραγουδούσε.. Κάποια στιγμή του λέω: Φίλε, θέλω και ένα τσιμέντο.. Και μου λέει: Πάρε ό,τι θές. Εκεί άρχισε και εμένα κάτι να μη μ’αρέσει μα.. συνέχισα το φόρτωμα και του λέω:

-Πού πληρώνω;;; Σε σένα;; Εκεί να δεις… μου λέει

-Ααααα δεν ξέρω, δεν είμαι του μαγαζιού..

Πάνω στην ώρα… να ‘σου και η γιαγιά από πάνω στο μπαλκόνι… άρχισε να μου φωνάζει μέσα στον κόσμο..

-Ποιος σας είπε κύριε να πάρετε πράγματα απ’ το μαγαζί μου;;; Είμαστε κλειστά!! Δε βλέπετε τους κώνους;;; Τι πράγματα είναι αυτά;;;

-Κυρία μου, πρώτον μη μου φωνάζετε εμένα έτσι. Δεν είδα να ‘ναι  κλειστά το μαγαζί, μόνο κώνους έχει μπροστά.. είναι ορθάνοιχτη η πόρτα.. και δεύτερον αυτός μου είπε..(και τότε έδειχνε τον τρελό..)

-Μα τί λέτε;;; Αυτός είναι τρελός!!! Δηλαδή αν σας έλεγε να κάνετε μπάνιο θα κάνατε;;

-Αααααα για να σου πω.. εσύ φταίς.. μέσα στο μαγαζί σου ήταν..

-Δε με νοιάζει, κατέβασε τα πράγματα τώρα !!!!!!

-Τι λες μωρέ;;;; Είσαι τρελή και συ;; Τόση ώρα φορτώνω μόνος και μου λες και να τα κατεβάσω;; Δεν υπάρχει περίπτωση..

-Όχι, θα τα κατεβάσεις!!!

-Θα σου φέρω το εκατό!!!  Μη με τρελαίνεις άλλο.. Και συ, γιατί δε μιλάς τώρα;; Εσύ δε μου ‘πες να φορτώσω;;

Να είναι εκτός εαυτού ακόμα και την ώρα που μου τα ανέφερε.. οι δε γείτονες να ‘χουν τσάμπα… «θεατρική παράσταση» και να ‘χουν «λυθεί» κυριολεκτικά.. Πάνω στην ώρα να έρχεται και άλλος  υποψήφιος πελάτης.. Και συνεχίζεται το σόου..

-Λοιπόν τι θα γίνει;; Θα μου πεις πόσο έχουν ή θα φύγω έτσι;;

-Ααααα τα νεύρα μου απογευματιάτικα κι έχασα και το έργο μου..

-Συγνώμη, θέλω κάτι υλικά (ο άλλος πελάτης..)

Δεν πουλάμε κύριε!!! Και συ τι θα γίνει;;; Θα τα κατεβάσεις επιτέλους;;;

-Τι λες κυρά μου, δεν πουλάς;; Και ο κύριος γιατί φόρτωσε;; , Θα μου δώσεις και μένα. Διακρίσεις κάνεις ανάλογα το αμάξι;; Δεν κατάλαβα;;

Άσε φίλε εγώ είμαι …άλλη περίπτωση..και του εξήγω τι είχε προηγηθεί.. Βάζει κι αυτός τα γέλια.. και μου λέει εεεε ρε τρέλα που ‘χει ο κόσμος.. Καλά ξεμπερδέματα .. Κι έφυγε.. Τόση ώρα η γιαγία να βρίζει και να φωνάζει.. να ‘χω βγει απ’ τα ρούχα μου!!!!!!

Άκου να δεις.. δεν τα κατεβάζω που να χτυπιέσαι κάτω.. Λέγε πόσα θες γιατί θα φύγω!!!

-Λοιπόν λέγε τί πήρες να ξεμπερδεύω μην έρθει πάλι κανένας άλλος..Αααα!! και βγάλε και το κινητό σου να κάνεις λογαριασμό!!! Ό,τι σου λέω.. συγχήστηκα και δε μπορώ να κάνω τώρα!!!

-Μπα σε καλό σου σήμερα.. λέγε να τελειώνω..

-Τόσο.. επί τόσο.. 25 ευρώ!!

-Κατέβα να στα δώσω να τελειώνουμε..

-Βάλτα εδώ!!!! (του κατεβάζει και το θεϊκό κουβαδάκι, το τσίγκινο..)

Βάζει πενηντάρικο.. περιμένει.. περιμένει.. άρχισε να ανησυχεί.. Ρε λες να μου τα φάει;;; Ευτυχώς μετά από λίγο.. ξανακατεβάζει το κουβαδάκι με τα ρέστα.. Ακόμα να φωνάζει.. Οι γείτονες να κοιτάνε και να γελάνε ακόμα.. να ‘χει κοκκινίσει.. να ‘χει πρασινίσει.. αν τον έπιανες απ’ τη μύτη θα ‘σκαγε!!!! Και τότε με το που του λέω το … καλό..

-Ναι ρε γαμώτο, ξέχασα να σου πω ότι είναι περίεργη η γιαγιά εκεί..

Να αρχίσει..

Το ήξερες;;;;;;;;;;;;;;;; Άτιμε, επίτηδες μ’ έστειλες εκεί.. Καλά θα σε φτιάξω.. )^$^*$#&#)_+%&($*^+ΝΓΘΥ&&)^)^*)

Απ’ τη μια να θέλω να τον ηρεμήσω κι από την άλλη.. να μην κρατιέμαι από τα γέλια… να τον κοιτάω μισή ώρα και βάλε.. και ακόμα να γελάω με το πάθημά του..χαχαχαχα…

Advertisements

Responses

 1. Τι του έκανες του ανθρώπου βρε ζαβολιάρη; Καλά φαντάζομαι τα γύρω μπαλκόνια! Άρτον και θέαμα δωρεάν!

  Καλό σου βράδυ!

 2. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!Α,ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ!!!!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!Ε,ΜΑ ΚΙ ΕΣΥ………..ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!!!!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

 3. Δεν μπορώ να πω ότι το πολυκατάλαβα… σόρι 😦

 4. Γειάσου Αργύρη μουυυυυ!χααχαχχαχχαχαχχα! χαχαχχαχαχχαχχα!χαχαχαχχαχαχχαχαχχα!μπας σε καλό σου μ έκανες και γέλασα πρωινιάτικα! καλά τί να σου πώ! υποκλείνομαι!χααχαχχαχχχα! ε,δεν παίζεσαι ρε ώρες ώρες….τί να πώ ε, είσαι… και δε σου φαινότανε ότι είσαι τόσο πονηρός..ρε τι έπαθε ο άνθρωπάκος! ρε τί έπαθε! καλά αυτός θα το φυσάει και δε θα κρυώνει ούτε σε 20 χρόνια!! τι του κανες του ανθρώπου bab boy!!!!!….χαααχχααχα! σ ευχαριστώ Ωκεανούλι μου φτιαξες τη μέρα πολύυυυυ!μιά γερή πρέζα γέλιο ότι χρειαζόμουν τώρα ειδικά…να το κάνεις πιο συχνά αυτό,φιλάκια κυριακάτικα,Αθανασία.

 5. καλησπέρα..δε σχολιάζω την στιγμή..λίγο πολύ την γνώμη μου την ξέρεις..χαχα

  απλά ήθελα έστω και έτσι να σου μιλήσω..δε ξέρω,αν θες μετά σβήσε το σχόλιο,κάνε ο,τι θες..
  για τους δικούς σου λόγους,δε μπορώ να σε βρω τώρα στο τηλ. δεν το σχολιάσω,ούτε το κατακρίνω,απλά το αναφέρω..άκου το τραγούδι,θα καταλάβεις πολλά..με ταξιδεύει εδώ και 2 μέρες..κλείνω τα μάτια,και ταξιδεύω,σε θάλασσες..περνάω φουρτούνες..η τρίτη ή η τετάρτη θα είναι η μέρα του ναυαγίου,προσπαθώ να πάρω όσο αέρα μπορώ,μέχρι να βρεθώ κάτω απ`την επιφάνεια του νερού και να μην μπορώ να αναπνεύσω…θα αφήσει θύματα πίσβ του το ναυάγιο,δυστυχώς εμένα,και άλλες 4 τουλάχιστον ψυχές..μην πω 5..θα επανέλθω,το ξέρεις,απλά θέλω χρόνο…χρειάζομαι χρονο,και υπομονή,την οποία ξέρω οτι έχεις..

 6. @ανασαιμια μου καλο ξημερωμα.. ναι κ γω οταν φανταζομουν τι θα γινοταν τριγυρω ειχα λυθει στα γελια.. μα δεν ηταν σκοπιμο απλα ξεχασα να του πω οτι ειναι περιεργη..

  @εκατη δεν ηταν εσκεμενο αν και… πετυχημενο!! καλο ξημερωμα κ σε σενα!

  @μοναχικο αστερι δεν πειραζει αλοιμονο.. ουτε εγω το καταλαβα οτι θα γινοταν καζουρα στο τελος οταν τον εστελνα μα.. εγινε.. χε χε.. καλο ξημερωμα κ σε σενα..

  @αθανασια μου χαιρομαι που εβγαλε γελιο πολυ αυτο το ποστ.. οπως εβγαλε κ σε μενα η ιστορια.. μα δε το κανα επιτηδες.. αυτη τη φορα.. γιατι πλακες κανω συχνα… οχι πονηρες ποτε! με πολυ γελιο ομως παντα.. γιαυτο με λατρευουν στην παρεα αλλωστε.. οσο κ αν δεν φαινεται εδω που γραφω.. ειμαι διαρκως το «πειραχτηρι» της παρεας.. καλο ξημερωμα κ σε σενα!!

  @κυρια μου..εσυ ξερεις ποσο πειραχτηρι ειμαι ναι..

  να εσβηνα το σχολιο..;;;; πιστευω οτι θεωρω περριτο να πω οτι .. με ξερεις πολυ καλα για να πιστεψεις οτι μπορει να το κανα αυτο..και οπως σου απαντησα ηδη.. δεν μπορεσα να καταλαβω απ το τραγουδι.. οσο για το «ναυαγιο» επισης ειναι κατι που δεν θα πρεπε να μην εχω «γνωση» πιστευω..
  ναι θα επανελθεις γιατι οπως λεω.. «ο χρονος ειναι ο χειροτερος γιατρος σε καιει σε σκορπαει και σε παγωνει..» οπως λεει και ενα τραγουδι παλιο απο τρυπες(καινουργια ζαλη) που.. δεν πηραν και πολλοι στα σοβαρα τους στιχους του..

  στα ναυαγια οταν τα εξερευνω στη μαγισσα μου.. παντα εχω υπομονη γιατι κρυβουν παντα ομορφες εικονες.. το θεμα ειναι.. με τι «κιλα» και ποτε κατεβαινεις στο ναυαγιο.. καταλαβαινεις απ το μαιλ.. καλο ξημερωμα κ σε σενα!

 7. δυστυχώς κατεβαίνω γρήγορα,και με παίρνει κάτω..δε με αφήνει να βγω γρήγορα στην επιφάνεια..πώς τα έχω κάνει έτσι; πώς έκανα έτσι την ζωή μου;χάνω μέρα με την μέρα αυτή την μικρή ψυχούλα,καταλαβαίνει τα πάντα,και αντιδρά…
  για πρώτη φορά η μαμά μου,πήρε θέση ξεκάθαρα..αλλά,με μπέρδεψε αντί να με βοηθήσει..η οπτική της,είναι τέτοια,που εγώ δεν είχα σκεφτεί ΚΑΝ,και δυστυχώς,φαντάζει λογική

 8. καλημερα κυρια μου.. αν το βαρος που σε τραβαει κατω ειναι πολυ, μονο αν μπορεσεις να.. πεταξεις τη ζωνη απο πανω σου θα μπορεσεις να παρεις γρηγορα ανασα..
  οι ψυχες.. εχουν αυτο το χαρισμα.. να καταλαβαινουν .. να νιωθουν και το καλο και το ασχημο.. μικρες και μεγαλες.. σου χω μιλησει για αυτην.. ξερεις.. οποτε θα σου πω οτι.. το περιμενα οτι η αποψη της θα σε μπερδευε..

 9. πνίγηκα..έφυγα απο το σπίτι μου..πήγα σπίτι της μαμάς μου,1 η ώρα το βράδυ,πάω να ανοίξω με τα κλειδιά..μου άνοιξε αμέσως,λες και με περίμενε..της λέω,πώς και δε κοιμάσαι τώρα;μου λέει ένιωσα οτι θα έρθεις,όταν πήρα τηλέφωνο σπίτι σου,το σήκωσε εκείνος,και μου είπε οτι δεν επέστρεψες ακόμα,ενώ ήξερα οτι σχόλασες εδώ και 4 ώρες..άκουσα το αυτοκίνητο,και άνοιξα αυθόρμητα..διαίσθηση της μάνας; ίσως…

  καθίσαμε και μιλούσαμε στον κήπο,μέχρι τις 6 το πρωί,με τσιγάρο και κρασί..αλλά άκρη δεν έβγαλα


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: